Ett riktigt hundliv.
« Föregående sidaNästa sida »

Snö! #2

FunderingarSkapad av Husse 20 feb, 2007 23:50:11
Blog ImageSå här glad blir man när man ser att det snöar ute! Man kan stå och titta så här hela kvällen!
Dess"värre" så blev han alldeles till sig .. Springer fram och tillbaka på golvet och hoppar upp på benen och verkar säga "Åh, wow husse! Kan vi inte gå ut och leka på en gång? Vaddå sova? Klockan är ju bara midnatt! Kom igen nu husse! Snälla?".
Hmm. Imorgon, Zorro. Imorgon.

Lördagsgodis!

FunderingarSkapad av Husse 17 feb, 2007 18:59:38
Blog ImageBlog Image
Vita tuggben går ner, som synes. Han har också adopterat en gammal bäddmadrass som husse hade och som av en underlig slump hamnade under skrivbordet. Nå, ingen skada skedd och gillar han ligga på den under skrivbordet så får han göra det. Dessvärre blir det väldigt skräpigt på svarta mattan.

Valentin!

FunderingarSkapad av Husse 14 feb, 2007 15:33:04
Mjaha, min mor älskar tydligen min hund mer än mig!
Zorro fick minsann sitt favoritgodis med posten...
Blog ImageSå hur gör man bäst när man fått smaskiga godsaker med massa kött i?

Jo, först kommer man på två bra idéer. Ett: När husse duschar så kan man ta godisförpackningen från skrivbordet! Det man inte vet mår man inte dåligt av, eller hur husse? Två: Man tuggar och sliter på förpackningen tills den går upp och man kommer åt det smaskiga! Dels får man massa gottigt att tugga på, dels får husse något att städa upp! Det är av kärlek, husse!

När man sedan fått upp förpackningen så äter man upp allt på en gång - antagligen utan att tugga om jag känner herr Zorro rätt. Proppmätt av köttgodisar så tar man husses t-tröja från under kudden, stökar runt i sängen för att göra det lite bekvämt, drösar ner i en hög och ligger som en död sill i två timmar på samma ställe och jäser med huvudet på t-tröjan och låter lite med jämna mellanrum ..
Jag antar att han fick vad han förtjänade. Det blir ett extra pass med pinn-jagande på långpromenaden idag, Zorrobollen!

Om matvanor.

FunderingarSkapad av Husse 09 feb, 2007 16:13:41
Ibland undrar man lite över hur mycket man egentligen ska lägga ner på hundmat.
Ta Zorro till exempel. Vad tycker han om? Förutom allehanda skumma saker han hittar ute, alltså.
Blog ImageHusses patenterade kycklingcurry går ner med lätthet. Va? Curry? Stark curry? Jajjamensan. Han fick smaka på en klick på fingret och smaskade upp hela fingret i processen så då tänkte jag "vafan .. " och gav honom lite kycking, ris och currysås i matskålen. Slurp sa det. Han ville dessutom ha backning. Ja, förutom grönsakerna. (Ungefär som husse, alltså). o.O
Idag fick husse biff med kinesisk barbequesås och det tyckte Zorro var väldigt gott, så där satt grabbarna Grus och svullade kinakäk i soffan. Till efterrrätt fick både husse och hund ostkaka.
Redan tidigare har han glatt mumsat oliver, vitlöksost och en skorpa (med blåbärssylt).
Zorro är knepig. Fast kanske husse är knepigare som låter Zorro testa allt han käkar.

Hur man får en snäll hund.

FunderingarSkapad av Husse 08 feb, 2007 17:35:01
Blog ImageHur får man en vovve att se så snäll och timid ut?
Blog ImageÅh, man köper en stor påse med levergodis och en vit tuggpinne såklart!
Blog ImageSen kan man se på när vovven entusiastiskt tar sig an det goda på de mest besynnerliga sätt. Här demonstrerar Zorro det sydeuropeiska "upprätt ätande medelst enkelt ryggstöd". Varning! Försök inte härma detta hemma! Zorro är en tränad professionell ätare!

Konsten att sitta i ett knä.

FunderingarSkapad av Husse 03 feb, 2007 11:54:38
Blog Image
Detta är något Zorro tränat på till perfektion. Duktig vovve!
I bakgrunden ses Försvarens hudsalva som vi smörjer in tassarna med. Och nos. Och mun. Och ansiktet generellt. Gärna husses kläder och armar också. För det är nämligen så att det luktar och smakar väldigt gott, och Zorro tycker att det är väldigt onödigt att det ska vara kvar på tassarna!

Att vara ensam ..

FunderingarSkapad av Husse 03 feb, 2007 02:42:13
Blog Image.. kan vara lite jobbigt och då behöver man något tryggt.
Ser ut som om husse får sova på soffan inatt om han inte vinner brottningsmatchen om bästa platsen.

Lycka ..

FunderingarSkapad av Husse 02 feb, 2007 17:46:58
.. är att få ett nytt tuggben på fredagskvällen efter promenaden. Lycka är dock inte hussar som tar kort. "Nu igen husse? Ge dig..." Blog ImageHan var så outsägligt söt när han först försökte gräva ner benet i mattan under soffbordet. En lång stund stod han och puffade med näsan på en liten bula i mattan för att "fösa över" benet. Till slut fick jag gå fram och klappa honom lite och förklara varför det inte fungerade... Inte för att han förstod, men han distraherades tillräckligt för att ta benet och lägga sig i korgen och mumsa glatt.

Att bädda en säng.

FunderingarSkapad av Husse 26 jan, 2007 18:50:07
Som synes är det ingen idé för husse att bädda sängen. Gör husse det så dröjer det inte länge förrän Zorro fixar till den så att den är skönare att ligga i. Duktig vovve, huslig hund!

Snö!

FunderingarSkapad av Husse 23 jan, 2007 09:23:15
Så kom då äntligen snön!
Till en början betedde sig Zorro precis som husse... Trynade in sig i sängen och ville inte röra på sig.
Blog ImageMen sen noterade han att något hände utanför fönstret .. Något märkligt och lite skrämmande - bäst att morra lite! Men det är ju spännande så .. ja, man måste ju hålla lite koll!
Blog ImageEgentligen vet man inte vad man ska tro .. Det är kallt, men blött som vatten. Och så kommer det som droppar från ovan fast de är fluffiga och stora. Väldigt märkligt. Bäst att vara lite skeptisk ..
Blog ImageDet snöade verkligen jättemycket dessutom!
Blog ImageNär man jagat snöflingor en lång stund och hoppat och studsat för att få tag på ALLA flingor som kommer .. Så blir man lite trött och kinkig.
Blog ImageFast, det var ju så roligt så man måste leka lite till! Hurra för snö!
Blog ImageJag undrar hur bra han kommer må egentligen. Han har ätit hälften av all snö på gräsmattan. Han kom in, tittade ut lite genom fönstret som för att säga "himla konstigt..." och somnade som en sten på soffan med benen i vädret, insnurrad i lite filt. Sov gott, min vän!

Zorros jätteben.

FunderingarSkapad av Husse 16 jan, 2007 19:36:56
Minns ni det dyra benet han fick i julklapp? Det som luktar (och antagligen smakar) rökt gris?
Minns ni att Zorroponken inte var så förtjust?
Hah! Nu minsann!
Blog ImageBlog ImageMaken till koncentrerat tuggande får man leta efter! Duktig vovve!

Den vanliga lunken.

FunderingarSkapad av Husse 16 jan, 2007 10:08:34
Blog ImageZorro ockuperar sängen när husse ska bädda. Fy, Zorro! Men det såg ganska skönt ut ..

Han har en tendens att komma uppkrypande på småtimmarna när det börjar bli kallt, puffa och stöka sig in under min arm och lägga sig med huvudet på min axel och kroppen intill min. Sen ligger han där och kikar på mig, eller krafsar lite med tassen, vänder sig på rygg och kräver att jag ska klia honom på magen. Skum hund. Mysig och rolig, men skum. :)

Annars händer inte så mycket, han äter lika dåligt som efter jul, vilket antagligen beror på att han självsanerar lite. Han börjar kännas lite lös i hullet på sina ställen. Jag har redan dragit ner godisransonen, det är säkert massa socker, fett och skräp i det.
Han skäller mindre på nätterna, vilket är fantastiskt! Antagligen beror det på att han faktiskt kryper upp hos husse och känner sig trygg (av någon anledning!).
Nu ska vi bråka lite på golvet. Jag hoppas jag vinner brottningen idag!

Vardag igen.

FunderingarSkapad av Husse 07 jan, 2007 20:25:43
Blog ImageJapp, tillbaka till ordningen och vardagen igen.
Zorro skäller som vanligt på tidningsbudet och grannen samtidigt som han nu bara äter sitt foder om han är riktigt hungrig. Han har dessutom börjat med att klättra upp på skrivbordet (när jag t.ex. duschar) och dra ner saker på golvet som han inte får röra. Mobiltelefon, PSP, digitalkamera, Domokunmjukdjur, ischoklad (!)... Karantän i köket när jag inte är närvarande alltså. Trist. Han växer säkert från det igen.

&%¤&#!

FunderingarSkapad av Husse 04 jan, 2007 19:21:37
Inte nog med att Zorro är vansinnigt kinkig med maten ..
Kom precis in och upptäckte honom glatt mumsande på en hel, ny parmesanost som han hämtat från bordet! Han har lyckats klämma i sig över hälften på några få minuter.
Dööö, hund, dööö!
Blog Image

Gott nytt år!

FunderingarSkapad av Husse 31 dec, 2006 21:09:11
Zorro med husse önskar alla ett gott nytt år och avslutar året med några bilder som symboliserar de två månader som gått sedan Zorro kom in i mitt liv.
Blog Image
Hmm, tja, "inga hundar i sängen" sa jag visst. Men när man är trött efter all julmat så är man! I övrigt inga kommentarer! Måste låsa in alla kameror när jag ska vila ögonen...
Blog ImageZorro kräver kliande och gosande på magen och bröstet och somnar sött när husse sitter ner och låter Zorro få sin vilja igenom.
Blog Image... och strax somnar även husse. Zorro verkar säga "låt mig vara, jag vill sova".
För övrigt måste jag verkligen kontrollera vem som kan ta bilder på mig när jag sover! Inga kameror! Verboten!
Blog ImageZorro hemma hos gammelmatte försöker få en köttbulle eller prinskorv. Tyvärr veknade morsan och nu har jag inte bara en söt och snäll vovve utan även en bortskämd!

För övrigt bör alla smällare och raketer totalförbjudas i tätort! Stackars Zorro.

Jul, jul, strålande jul!

FunderingarSkapad av Husse 29 dec, 2006 23:03:18
Blog Image
Det är bäst man håller ett öga på gammelmatte när hon fixar det sista i matväg! Hon kan ju tappa något mumsigt!
Blog ImageSå här förväntansfull är man på julaftons morgon när man kunde känna att det luktade mumsigt från julstrumpan! Julmusik, julskinka, kaffe, tända ljus .. Konstiga saker för en herre från Portugal, men man får ju ta seden dit man kommer! Husse är övertygad om att Zorro kan adoptera julskinkan i alla fall ..
Blog Image
I Dalarna var det i alla fall lite is och snö .. Saker som Zorro inte brydde sig om speciellt mycket. Den konstiga vita sanden var dock lite hal och blöt. Sen blev man jätterädd när löven knastrade, det var jätteläskigt! Men det var så roligt att springa omkring lös i skogarna och lukta på allt konstigt att man snart glömde bort att det var kallt och blött. Han kom så snällt på inkallning, även om han var långt ut i periferin! Duktig vovve! Sista dagen så hade han adopterat min kusin och hans familj och vallade alla på promenaderna och blev jätteengagerad om någon gick lite långsamt. Vem visste att Zorro hade vallhund i sig? Blog Image
Björnar och vargar flydde för den Store Jägaren när han patrullerade skogarna kring Orsa. Det är skönt att du är med och vaktar oss, Zorro!Blog ImageSen kom då tomten och Zorro blev så rädd att han gjorde en liten pöl på husses julklappspapper, något han gömde sig under soffbordet för .. Men det glömde han snart när det visade sig att han fått mest klappar av alla! Både tuggleksaker, mumsiga ben, godsaker och saker att ha på sig ute! Tomteleksaken blev snabbt en favorit och det mjuka pipet ekade snart över nejden .. och i våra huvuden. Det snordyra tuggbenet med smak av rökt gris som han fick av husse var dock inte så vidare populärt. Inte heller den fina regnrocken med reflexer han fick. Jäkla unge.Blog Image
Julmat. Kommentarer överflödiga.

Nyår ska firas i Göteborg, så nu ställer vi in oss på att ta den lite åksjuke Zorro söderut till värmen och regnet igen! Försök att inte kräkas den här gången, Zorro.

På resande fot.

FunderingarSkapad av Husse 20 dec, 2006 18:10:58
Blog ImageZorro lägger näsan i blöt när husse packar och donar inför helgens aktiviteter!

Zorro och husse önskar alla en riktigt God Jul och lika många mjuka klappar som hårda! (Betyder det att man är gammal om man tycker det är trevligt med mjuka klappar...?)

Tidig julafton!

FunderingarSkapad av Husse 19 dec, 2006 18:11:28
Blog ImageDen är grön, den är rund, den är tuggvänlig och det är en tidig julklapp.. Vad är det för något?
Det är en tennisboll! Zorro är väldigt duktig på att studsa den med tassen, det ser ut som om han spelar basket!
Blog Image"Kasta bollen då, Husse! Husse! Bollen! Komigen nu då, husse! Husse?"
Blog Image"Hej! Vem är du? Vill du leka med min boll?"
Blog Image"Oh, oh, vänta! Jag såg bollen! Den var här någonstans! Ge mig bara en sekund att leta här borta! Jag såg den precis .."
Blog Image
Efter ett tag blir man dock lite trött på att springa som en dåre fram och tillbaka efter tennisbollen ("Måste husse envisas med att kasta bort bollen varje gång jag hämtat den!? *mutter, mummel*") och måste vila sig ..
Blog Image.. och det gör man bäst i husses knä.

Vintertid.

FunderingarSkapad av Husse 18 dec, 2006 00:48:00
Blog ImageEftersom Zorro skäller en smula ibland när han blir rädd eller inte känner igen ljud/lukt eller vad det nu är som gör att han reagerar, så behöver husse ibland ha lite downtime genom att ställa kroppen i viloläge på konstiga tider. (Gamla människor behöver sova mycket!)
Så även idag.
Dock hade jag öppnat fönstret så efter en stund är det 5 grader varmt inne vid sängen och jag drar en filt över mig och somnar om. Vaknar igen av att någon hoppar upp i sängen! Vafalls!? Här får inte hunden vara! Det vet han!
Zorro travar dock med bestämda steg från fotändan upp till min axel, bökar undan min arm med nosen och dimper ner vid sidan av mig. Där gör han lite krokodilrullningar och nafsar på filten för att få lite över sig, sedan lägger han stilla en tass på min bröstkorg och tittar kaxigt på mig med en blick som säger: "Jag fryser. Jag vet att jag inte får vara här men om du klagar pinkar jag i dina skor." Varpå han helt sonika dråsar ner i min armhåla och somnar. Jäkla hund!
Jag hade inte hjärta att kasta ner honom så där låg Grabbarna Grus i varandras armar och sov bort en timme på söndagen! Vilket radarpar... Kommer få sona för det inatt när jag inte kan somna.
Oh, förresten, så där skyldig som Zorro ser ut på bilden ovan ser man ut när man vet man busat och varit kaxig mot husse! Inga julklappar för dig, Zorro!

Slö, slapp och likgiltig.

FunderingarSkapad av Husse 16 dec, 2006 14:14:58
Blog ImageEfter en fredag full av mat så är det skönt att kunna ta det lugnt. Tuggleksaken kan dubblera som kudde, vilket är praktiskt om man inte orkar leka.

Julbord.

FunderingarSkapad av Husse 15 dec, 2006 16:51:08
Blog Image.. så var det då dags för årets första julbord! Glada Sensusarbetare och -deltagare i all ära, men den som var ivrigast var Zorro som ställde sig först i kön och vägrade gå därifrån utan en köttbulle. Duktig vovve, sparar foder åt husse! Dessvärre blir hund+mycket folk+mat = alla sticker åt vovven mat. Prinskorv, köttbullar, ris a la Malta, skinka, ägg och smör. Ja. Smör. Det hamnade en liten klick på golvet som inte fick vara kvar länge. Zorro konkurrerar ut städarna!

Det gick dock lätt att ta sig hem. Jag bara rullade hundbollen framför mig ..
Blog ImageLikt en filmstjärna blir Zorro beundrad och fotograferad! Och vem kan inte förstå det? Han försökte dock pinka på soptunnan i köket, den förvirrade lille vovven.

Julbad!

FunderingarSkapad av Husse 14 dec, 2006 22:30:48
Blog Image
Så här fin blir man när man precis blivit julbadad!
Blog Image
"Om du ska muta mig att duscha utan att klaga så kan du väl ge mig ett HELT tuggben, husse..."
Blog ImageZorro hämnas genast genom att slicka husse i näsan och ögat. Husse uppskattar detta, som synes.Blog ImageNär det inte funkar så slickar vi i örat. Neeeej, inte örat, Zorro! Husse tycker INTE om det! (Bäst jag talar om det, ifall det inte skulle synas.)

Om miljöträning.

FunderingarSkapad av Husse 14 dec, 2006 12:03:05
Vi har under några dagar börjat träna på 'ligg', 'upp' och att sitta från liggande och det har väl gått .. sådär. Ibland är han jätteduktig och alert, ibland är han dummare än en sten.

Så nu har det blivit dags för en anekdot!
Vi tränar inne på stora mattan och det går över förväntan, speciellt när jag introducerar handtecken förutom verbala kommandon. Han är ju inte ensam vovve om att blanda ihop 'sitt' och 'ligg' till exempel. Han är kanonduktig och jag känner att vi verkligen gör framsteg och behöver gå ut i köket för att hämta några godisar till och fortsätta där.

Jag tar bara med mig några godisar (läs: vanligt foder, med några smaskiga lever och honungsgodisar som extra belöning) i taget. Han smaskade nämligen i sig hela sin dagsranson av mat och godis igår i ett obevakat ögonblick när jag ställt doseringsmuggen på sängen och gått iväg för att utilisera bekvämlighetsinrättningen. Han sitter där med en gloria och tittar på mig .. "Va? Jag? Nej, den var tom när jag kom. Dessutom får jag ju inte vara i sängen." Sen när jag tittar bort så ser jag i ögonvrån hur han snabbt slickar sig om munnen .. Jädra skithund! :) Nåja, han fick en tidig middag och jag lärde mig att inte ta med mig all mat när vi tränar utan lite i taget.

Hur som helst.
Vi går ut i köket och fortsätter .. och allt han lärt sig är som bortblåst. Han bara sätter sig ner. 'Ligg' kunde lika gärna varit på swahili för allt han förstod av det. Han sätter sig bara ner och ser tom ut i blicken och viker ner öronen och verkar inte alls förstå vad han ska göra. Efter några tappra försök så ger jag upp och antar att han är för trött alt. korkad. Så jag lägger ifrån mig klickern och går för att hälla upp lite kaffe. Då får han lite tokryck och går runt på stället i lite osäkra cirklar och tittar på mig underligt, sedan smiter han iväg med ett tyst tassande. Nu undrar jag vad sjutton det där var frågan om så jag slänger ett getöga efter honom.

Och ser att han ligger perfekt på mattan där vi tidigare tränat och tittar på mig med en blick som säger "husse, titta här, snälla .. Jag kan men det var kallt och halkigt på köksgolvet, ok? Men jag löd .. Kan jag få en godis nu?"
Varpå jag förstår att han sett så tom ut för han inte tyckte om underlaget i köket! Det var inte det att han inte förstod eller ville. Kunde inte göra annat än att skratta gott och återigen reflektera över hur något man tar för givet kan vara så fel och att ibland pratar människor och hundar verkligen inte samma språk, både bildligt och bokstavligt. Duktig vovve, Zorro!

.. the rain in Spain ..

FunderingarSkapad av Husse 12 dec, 2006 21:01:30
Medan regnet spolar bort Partille och Mölndal så spenderar Zorro dagen med att titta ut genom fönstret, leka och att sova. Han har dock en intressant sovställning. Blog ImageNär man vaknar och behöver lite stöd i tillvaron så kan man ju alltid hoppa upp i husses knä ..Blog ImageBlog ImageBlog ImageFavoritplatsen att ligga på!

I övrigt har min duktiga lilla vovve och jag tränat "ligg" idag och det går riktigt bra! I början satt han bara och såg förtvivlat oförstående ut, men efter att jag börjat med "uttröttningsmetoden" - att vänta på att han lägger sig ner av sig själv och sedan klickar och belönar - så börjar han förstå och till slut lade han sig både glatt och direkt!
Människor är bra konstiga djur och dessutom pratar husse inte portoguisiska, men det är ändå fascinerande hur snabbt Zorro förstår (när man väl hittat en form av kommunikation som vi båda kan prata) .. Han väger redan 7.4 kilo (6.9 när han kom) så man kanske får lugna sig lite med belöningarna. Fast å andra sidan så är det en del muskler han fått, han springer ju som en dåre varje dag och leker och skuttar. Min lille vovve verkar faktiskt trivas rätt bra och husse är väldigt stolt!

Tristess.

FunderingarSkapad av Husse 11 dec, 2006 21:25:31
Blog Image
Duktig vovve, jag tänkte PRECIS att jag behövde snöra om skorna! Bra, Zorro!
Det kan väl sluta regna snart så vi kan få gå ut och kasta boll och leka med de andra vovvarna? Snälla?

Regn.

FunderingarSkapad av Husse 11 dec, 2006 19:17:30
Det finns absolut ingenting att säga eller visa .. Det bara vräker ner regn och både husse och Zorro börjar bli ordentligt trötta på att aldrig bli riktigt torra. Det kunde dock vara värre, i Landvetter regnade en väg bort och halva Mölndal står under en halvmeter vatten.

Hopp och lek.

FunderingarSkapad av Husse 07 dec, 2006 19:04:27
Blog ImageFör de som undrar över alla korten så är de alla inspekterade och godkända för användning av Zorro.

Igårkväll var han duktig! Vi var ute på sista rundan när vi träffade på terriern Sixten med matte. Zorros husse och Sixtens matte började prata medan pojkarna små började leka. Jag tänkte att det får bära eller brista .. nu släpper jag Zorro lös på innegården så de får leka ordentligt! Zorro och Sixten sprang som dårar i en halvtimme! Vart får de all energi från? Herregud! Men så roligt de hade! När husse respektive matte till slut ville att pojkarna skulle komma så ropade jag på Zorro från andra sidan gården .. och vad händer? Zorro stannar och tittar, sedan kommer han som en beige pil när jag ropar "kom"! Duktig vovve! Han fick både kel, beröm och godis när han var så duktig!
Idag är det tyvärr 3-4 plus och spöregn. Zorro vägrade gå långpromenad. Han drog som värsta pitbullen hemåt efter inte ens 20 minuter. Jag var inte svårövertalad, kan jag säga. Dränkt katt kände jag mig som, och Zorro tyckte givetvis att det bästa sättet att torka av sig på var att springa in till soffan och somna.
Blog ImageEfter man rullat lite i husses knä för att bli av med det värsta såklart ..
Inte ens hans egna handduk fick honom torr. Det regnar på tok för mycket.

Om spårvagnar.

FunderingarSkapad av Husse 06 dec, 2006 14:46:10
Jag glömde ju att vi provat åka spårvagn!
Det gick inte så bra första gången, men då var det å andra sidan väldigt mycket folk.
Andra gången gick det bättre.
Blog ImageFast lite osäker får man nog vara, och man kan behöva lite moraliskt stöd från husse. "Husse, jag är lite osäker här..."
Godis är undervärderat som moralförstärkare!
Blog Image.. och efter en liten "moralboost" eller två så märker man ju att det finns en massa skojigt och intressant att titta på och lukta på! Åh! Titta, husse! Dörren där öppnade sig av sig själv! Och varför luktar den där gubben längst bak så konstigt? Husse? Varför låtsas du att du inte känner mig?

Det säkraste är ändå att åka i husses knä, så efter dessa modiga bilder kröp han till korset och satte sig och kikade ut genom fönstret istället. Better safe than sorry! Bra, Zorro! Attack mot strupen!

IT-hund II.

FunderingarSkapad av Husse 04 dec, 2006 19:50:55
Blog Image"im in ur lap, wasting ur time"
(Den som undrar över vad det där betyder så är det den nya "inneprylen" och den obskyra referensen har sin förklaring här.)Blog ImageIT-hunden poserar för ett ögonblick mellan surfningen och programmeringen. Zorro gillar objektorienterat.

Orelaterat så kan man hitta helt sjukt söta och roliga bilder här.

Till exempel den här:
Blog Image

.. ett försök till ..

FunderingarSkapad av Husse 04 dec, 2006 16:59:10
Blog Image
Nu har jag gett upp Hill's. Bort. Ut. Väck. Nu ska vi försöka med Royal Canin istället. Zorro gillade verkligen Hill's men magen hans gjorde det inte.
Han råkade få en anti-statisk hårborste också. Hittade en han inte avskydde, så då var det lika bra att passa på. Dessutom fick han en liten påse med extra smaskigt godis och lite mer levergodisar i lösvikt. Den här gången var det "äkta" branded levergodisar istället för någon sunkig kopia .. Vi får väl se om det är någon som helst skillnad. Det är väl malda självdöda djurdelar i allt sånt där ändå ("tror du att de slänger klövarna?").
« Föregående sidaNästa sida »